Високоякісні та надійні в використанні ТЕНи для комплектації пральних машин

615 0

Ми у соцмережах:

Високоякісні та надійні в використанні ТЕНи для комплектації пральних машин

 Якісний нагрів води в пральних машинах різних торгових марок і моделей здійснюється завдяки використанню високоефективних ТЕНів, виготовлених з міцних зносостійких матеріалів. Функціональний тен для пральної машини lg може бути встановлений в металевому і пластиковому баку. Представляючи собою основний елемент в оснащенні пральної машини, пристрій підтримує необхідний температурний режим в процесі прання.

Особливості експлуатації та переваги тенів для пральних машин популярних марок
Справний нагрівач створює сприятливі умови, що дозволяють швидко видаляти забруднення і плями з білизни і речей. У процесі тривалої експлуатації тен поступово втрачає свої корисні властивості, тому з'являються неполадки в його роботі. Вміщені в воді оксиди заліза і мінеральні домішки, що надходять в пральну машину, приводять до утворення накипу на поверхні нагрівача. В результаті цього порушується тепловіддача, відбувається перегрів і перегорання деталі. Також пристрій може вийти з експлуатації через різких перепадів напруги. Своєчасна заміна тена забезпечує стабільну роботу пральної машинки LG різних модифікацій.

Якісно виготовлений тен для пральної машини самсунг комплектується датчиком, який вимірює і регулює температуру. До основних переваг таких нагрівачів відносяться:

      • наявність спеціального покриття, що перешкоджає утворенню накипу;
      • максимально зручне кріплення на гайки в декількох місцях;
      • відсутність шкідливих викидів в процесі експлуатації;
      • мінімальна схильність до впливу корозії.

Вироби підходять для комплектації різних моделей пральних машин виробництва Samsung. Вода швидко нагрівається до потрібної температури після виставлення відповідного режиму.
Практичні конструкції і максимально зручна установка нагрівальних пристроїв

Конструкції нагрівальних елементів виконані у вигляді вигнутих трубок, усередині яких знаходяться електроізолятори із струмопровідними нитками. Всі пристрої є надійними і довговічними у використанні. Замовники отримують в розпорядження сертифіковану продукцію з гарантованою якістю. Споживачі можуть бути повністю впевненими у відсутності яких-небудь дефектів.

Монтаж нагрівачів при заміні зношених елементів проводиться досить легко. Користуючись рекомендаціями по установці, можна забезпечити безвідмовну роботу пральної машини LG або Samsung протягом тривалого періоду часу з точним дотриманням передбачених режимів прання.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також