Вистежили і впіймали злодія, який обкрав автомобілі

1397 0

Ми у соцмережах:

Вистежили і впіймали злодія, який обкрав автомобілі

Упродовж трьох місяців у Рівному потерпали власники «ВАЗів» та «Москвичів». Невідомі забирали із салонів все, що мало хоч якусь цінність. Працівникам карного розшуку Рівненського відділу поліції вдалося вийти на слід злодія.

Раніше судимий за крадіжки 35-річний рівнянин, справа про чергову крадіжку відносно якого нині розглядається в суді, здебільшого обирав «ВАЗи» через можливість без особливих зусиль відкрити дверцята. Втім, від від нього потерпіли й власники автомобілів «Хонда» та «Toйота», де була відсутня сигналізація. Господарі паркували транспортні засоби на ніч на подвір’ї, а вранці заставали безлад у салонах. Автомагнітоли, відеореєстратори, навігатори, колонки, дзеркала заднього виду, акумулятори, зарядні пристрої, телефони, документи на авто — основний перелік майна, за рахунок якого збагачувався зловмисник. Загалом наразі встановлено його причетність до 20 крадіжок із транспортних засобів.

За усіма фактами відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Злодія затримали на вулиці Набережна за «гарячими» слідами після вчиненої автокрадіжки із «ВАЗу».  Чоловіка перевіряють на причетність до інших кримінальних правопорушень. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також