Віталій ГЕРМАН: «Ми рівніше решти горбатих»

1304 0

Ми у соцмережах:

Віталій ГЕРМАН: «Ми рівніше решти горбатих»

15 вересня відбулася конференція Рівненської міської організації політичної партії «Перемога Пальчевського». У конференції взяли участь кандидати від партії, запрошені представники громадськості та інші рівняни. Які питання вирішували – читайте в матеріалі.

На порядок денний конференції було винесено питання про висування та затвердження кандидата на посаду Рівненського міського голови в єдиному одномандатному виборчому окрузі щодо участі у чергових місцевих виборах.

Головуючий Іван Шевчук зазначив, що до Рівненської міської партійної організації надійшли численні звернення як членів партії так і пересічних громадян з пропозиціями висунути кандидатом на посаду Рівненського міського голови Віталія Германа. Виконавчий комітет розглянув ці пропозиції і пропонував висунути кандидатом на посаду мера Рівного Віталія Германа. Усі делегати одноголосно підтримали це рішення.

- Я переконаний, що Рівне має величезний потенціал, який потрібно використовувати на користь людей. Тому моя основна задача як наступного міського голови – зробити усе можливе, щоб покращити рівень життя простих рівнян. Маю чітку стратегію розвитку міста, яка була сформована за участю громади та ми готові її втілити у життя, - зазначив під час виступу кандидат на посаду міського голови Рівного від партії «Перемога Пальчевського», заступник міського голови Рівного Віталій Герман. У «партії Пальчевського» зібралася команда простих та вільних від політики людей. Ми не причетні до зради державних інтересів та втрати територій! Ми рівніше решти горбатих..

Віталій Герман запевнив, що перемога рівнян – це перемога здорового глузду та справедливості над хабарниками та популістами.

Під час конференції також було висунуто кандидатів у депутати до Рівненської міської ради в єдиному багатомандатному виборчому окрузі та в територіальних виборчих округах для участі у чергових виборах депутатів міських рад 25 жовтня 2020 року.

- Усі претенденти в кандидати беззаперечно є знаними й відомими у місті людьми. Вони щоденними практичними справами довели свою здатність працювати на благо нашого міста, тому за них віддадуть свої голоси виборці, - підсумував Іван Шевчук.

Конференція пройшла у діловій та конструктивній обстановці. Усі присутні підтвердили, що партія «Перемога Пальчевського» не просто учасник виборчого процесу, а йде на вибори за перемогою й обов’язково її отримає. Бо перемога має бути за рівнянами! 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також