Вітамінні осінні маски для волосся

548 0

Ми у соцмережах:

Вітамінні осінні маски для волосся

Для здоров’я волосся потрібні вітаміни групи В, А, С, РР, Е. Маски з ними допоможуть зміцнити волосся, позбутися ламкості та сухості, а також будуть профілактикою випаданню. Але якщо випадання волосся пов’язане з порушенням гормонального фону чи поганим харчуванням, вітаміни не допоможуть.

Для дуже пошкодженого і сухого волосся

Змішати по 10 крапель вітамінів (в ампулах) Е і А, жовток, 10 крапель лимонного соку, по 1 ч. л. касторової, рицинової й мигдальної олії. Нанести по всій довжині волосся, починаючи з кінчиків. Можна втерти і в шкіру голови. Надягнути поліетиленову шапочку. Через 1 год. змити шампунем.

Для зміцнення волосся

Змішати жовток, по 1 ст. л. касторової олії, меду, по одній ампулі вітамінів групи В (В6, В12). Нанести на волосся на 60 хв., одягнути шапочку. Змити теплою водою з шампунем.

Для жирного волосся

Змішати по 1 ст. л. кропиви, м’яти, ромашки і заварити склянкою окропу. Настояти 30 хв., процідити і охолодити до кімнатної температури. Додати збитий жовток і по кілька крапель вітамінів А, Е, В12, В1. Нанести по всій довжині волосся. Особливо ретельно втерти в корені. Одягнути шапочку, змити через 1 год. максимально прохолодною водою з шампунем.

Для росту волосся

Столову ложку порошку гірчиці залити 2 ст. л. гарячої води. Додати по 20 мл касторової та рицинової олії, по ампулі вітамінів С і РР. Нанести на 30–40 хв., втираючи в корені волосся; одягнути шапочку. Змити водою з шампунем. Увага: можлива індивідуальна непереносимість гірчиці, тоді маску змити раніше.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також