Вітер знеструмив вулиці та села

1498 0

Ми у соцмережах:

Вітер знеструмив вулиці та села

Бригади Рівнеобленерго ліквідовували наслідки стихії у неділю та у ніч проти понеділка

Негода, що вирувала у неділю, 10 березня на Рівненщині призвела до знеструмлення у 30 населених пунктах області. Найбільше пошкоджень електромереж було зафіксовано у Здолбунівському, Дубенському, Дубровицькому та Березнівському районах. Над ліквідацією наслідків стихії ремонтні бригади «Рівнеобленерго» працювали протягом усього недільного дня, продовжували роботи і минулої вночі. Сьогодні, у понеділок 11 березня, енергетики продовжують працювати у посиленому режимі: над ліквідацією точкових погашень та готуються до нових можливих знеструмлень, адже, складні погодні умови та сильні пориви вітру, за даними гідрометцентру, зберігатимуться по області.

Також ПрАТ «Рівнеобленерго» звертається до споживачів з проханням бути максимально уважними та обережними під час перебування поруч з електролініями та енергообладнанням та у випадку аварій або виявлення обірваного проводу негайно телефонувати до Кол-центру компанії за телефонами (0362) 694-298, 694-279, 067) 620-44-11, (050) 490-44-11 та (093) 320-44-11 

Енергетики нагадують правила поведінки поблизу обірваних ліній:
- Не наближайтесь до провислих чи обірваних електродротів ближче, ніж на 8 метрів. Невідомо, під напругою вони чи ні. А ураження електричним струмом можливе, навіть якщо людина не торкається проводів під великою напругою. 
- Також не можна підходити до дерева, автомобіля та будь-якого іншого об’єкту, якщо обірваний дріт впав на нього. 
- В жодному разі не намагайтеся самотужки відновити електропостачання у разі обриву електромереж.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також