В дні, коли спека досягла рекордно високого рівня, токійцям пропонують охолодитися, з’ївши смачний ріжок замороженої сирої конини. Для тих, хто не бажає ласувати сирим м’ясом, у наявності завжди є морозиво з креветок або молюсків.
В дні, коли спека досягла рекордно високого рівня, токійцям пропонують охолодитися, з’ївши смачний ріжок замороженої сирої конини. Для тих, хто не бажає ласувати сирим м’ясом, у наявності завжди є морозиво з креветок або молюсків. А вегетаріанці можуть скуштувати морозиво з сої й морської капусти або ж з полуниці і шпинату. Уздовж центру Токіо гігантською стрічкою витягнувся літній ярмарок під назвою Ice-Cream City, де кондитери різних фірм намагаються переконати японців, що слід споживати якомога більше саме їх продукції, а не класичний вафельний стаканчик, наповнений холодними вершками з малиновим сиропом.