Витягли корову з септика та тягнули шкільний автобус у Рівному: чим учора займалися рятувальники

864 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

За минулу добу ліквідували сім пожеж та три рази надавали допомогу населенню.

Учора на Рівненщині трапилося декілька пожеж. Зокрема, у Сарнах поблизу вул. Заводської, поблизу сіл Тучин, Ставки та Вітковичі (у Рівненському районі) горіло побутове сміття.

У селі Катеринівка на Сарненщині в приватному господарстві згоріла свійська тварина. Також вогнем знищено речі домашнього вжитку, покрівлю та перекриття господарської будівлі.

Близько 21:40 рятувальники отримали повідомлення з села Сторожів Корецької ТГ Рівненського району. В приватному господарстві вогнем знищено 1 тонну деревного вугілля та пошкоджено 2 м.кв. покрівлі господарської будівлі.

Горіло й у селі Ступно Мізоцької тергромади Рівненського району: в приватному господарстві вогнем знищено речі домашнього вжитку, 1 тонну сіна, 10 м.куб. дров, господарську будівлю.

Окрім пожеж, рівненські рятувальники також тричі надавали допомогу з різних приводів.

Так, о 12:20 поблизу Театральної площі у Рівному допомогли буксирувати шкільний автобус, який поламався та перекрив рух транспорту.

О 17-тій годині працівникам ДСНС довелося їхати на вулицю Кулика і Гудачека - на чергування після повідомлення про замінування ТЦ.  На щастя, виклик не підтвердився.

А от вчора вранці рятували корову в селі Бадівка Острозької ТГ - вона впала в каналізаційний септик в приватному домогосподарстві.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також