Виведіть на чисту воду афериста!

2032 0

Ми у соцмережах:

Виведіть на чисту воду афериста!

Пише вам пенсіонерка, рівнянка. Мене турбує одне питання, з яким я вирішила до вас звернутися. Вже тривалий час до моєї оселі приходять листи від Святослава Євтушенка. Листи ці розсилають і мешканцям мого під'їзду. Автор підписує їх як депутат Рівненської міської ради.

Дуже дивним і підозрілим мені видається звертатися одразу до всіх мешканців Рівного — постійно та поіменно. До того ж, хто дав Євтушенку доступ до персональних даних рівнян і чому він використовує їх у власних політичних цілях із такою вражаючою цинічністю? Можливо, Євтушенко їх банально поцупив у фірми "Санком", де довгий час працював і працює по цей час. Спочатку людина писала свої "листи щастя" як керівник "Санкому" — підприємства, що здійснює вивезення побутових відходів у Рівному, а потім уже місяців зо три він пише як "депутат". Афера

…у звичному образі Остапа Бендера
У будь-якому випадку, персональні дані рівнян, що їх отримав "Санком", як господарююче підприємство, ніхто з його працівників не мав і не має права використовувати у власних цілях. Це злочин. Тим паче, що йдеться про персональні дані мешканців усього міста, якими Євтушенко не просто заволодів злочинно та які, я переконана, віддав ще одному підозрілому персонажу на прізвище Якимець. Тому самому Якимцю, який уже два роки поспіль не злазить з екранів телевізорів у Рівному, рекламуючи себе улюбленого та свою псевдогромадську організацію, створену найнятими за "баснословні" гроші політтехнологами спеціально під вибори. Ось цьому Якимцю, як виглядає, Євтушенко і заніс персональні дані всіх мешканців міста, а Якимець, як я нещодавно прочитала, віддав Євтушенку перше місце у списку до міської ради. Тобто виходить, що Євтушенко за інформацію, яку не можна нікому розголошувати і передавати, виторгував собі гарантію того, що він буде засідати у Рівненській міській раді ще декілька років. Чула, що ця рада на два роки. То виходить, що і міського голову, і міську раду ми обираємо лише на два роки. Мені здається, що бурштинові клани прагнуть заволодіти Рівним уже зараз. На цих виборах. Свою атаку бурштинова мафія здійснює під ширмою так званого "Громадського контролю" — організації надуманої, помпезної та безпредметної, як і її керівник. Однак добре зрошена рекламними мільйонами, ця структура готова чітко виконувати задачі кримінальних авторитетів. Особливо тепер, коли аферист Євтушенко приніс їм на блюдечку персональні дані всіх рівнян. Таким чином, бурштинова мафія заволоділа персональними даними усіх мешканців Рівного! Днями дізналася з газети від Романа Коваля — керівника "Правого сектора", який провів підрахунок: скільки ж грошей витратили означені кримінальні структури на розкрутку Якимця та "Громадського контролю"? Виходить, що за два роки безперестанної реклами в усіх місцевих ЗМІ та на бігбордах, на самопіар Якимця витрачено не менше 26 мільйонів гривень. Хто вкладає в них ці гроші? Відповіді на це запитання Якимець дати не може. У людей, які проштовхують Якимця і прикупили тепер Євтушенка, питання грошей не стоїть. Їм важливо захопити Рівне і дістатися до його ресурсів. Накласти лапу на майно громади і зґвалтувати Рівне так, як вони ґвалтують нині ліси на Сарненщині та Поліссі. Два роки поспіль піарники Якимця знімають рекламні телевізійні передачі про себе, чухають ріпу та вибудовують плани на майбутнє — нічого не роблячи. Однак уже завтра, якщо з допомогою політтехнологій їм вдасться обдурити рівнян, ці ставленики криміналу почнуть розвалювати та грабувати наше місто, уже маючи безпосередній доступ не лише до наших вкрадених персональних даних, але й до міського бюджету. Бюджету, до якого бурштинові клани позапускають свої помпи так, щоби нікому мало не видалося. Ні Євтушенку, ні Якимцю.

Постскриптум

Згідно з чинним законодавством, "не створення умов для захисту персональних даних громадян" та їх "не дозволене законом використання" тягне за собою як адміністративну, так і кримінальну відповідальність зловмисників. Якщо незабаром, окрім адресних звернень від Євтушенка, ви почнете отримувати на свої телефони ще й повідомлення від Якимця (з яким ви не знайомі), значить, Євтушенко передав йому усю базу даних на рівнян — разом із нашими телефонами.
Оксана ОВЧАРЕНКО, вчитель на пенсії.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також