Вивести зайву воду. Експерти зі здорового способу життя пропонують кілька способів, які допоможуть ефективно вивести надлишок рідини з організму

507 0

Ми у соцмережах:

Вивести зайву воду. Експерти зі здорового способу життя пропонують кілька способів, які допоможуть ефективно вивести надлишок рідини з організму

Підвищена фізична активність: регулярні вправи та фізичні навантаження сприяють підвищенню потовиділення, що допомагає виводити зайву воду через шкіру.

Зменшення споживання солі: зайва кількість солі у раціоні може зберігати рідину в організмі, а обмеження її споживання допоможе уникнути затримки води.

Повноцінний сон: недосипання може призвести до різкої зміни рівня гормону аргініну в організмі, що може сприяти затримці рідини, а от повноцінний сон допоможе нормалізувати рівень гормону та сприятиме виведенню зайвої води.

Підвищення споживання калію: продукти, багаті калієм, такі як банани, авокадо, картопля та спаржа, сприяють виведенню зайвої води з організму.

Вживання природних діуретиків: деякі продукти, такі як гарбуз, огірки, кавун, молодий шпинат, мають природні діуретичні властивості, що сприяють виведенню надлишкової рідини.

Вживання достатньої кількості води допомагає підтримувати водний баланс в організмі. Але нестача води в організмі така ж небезпечна, як і надмірна. Найкращим напоєм, крім води, буде трав’яний чай.

Застосування цих порад допоможе збалансувати рівень рідини в організмі та позбавить вас від відчуття надлишку води, підтримуючи загальний стан здоров’я і комфорт. Проте перед внесенням будь-яких змін у режим харчування чи життєвий стиль рекомендується звернутися до фахівця з медичної сфери для консультації.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також