Війна з рекламою почалась із Соборної

1429 0

Ми у соцмережах:

Війна з рекламою почалась із Соборної

Озброївшись «болгаркою», працівники міського управління архітектури взялися приводити до ладу центральну частину Рівного. У планах — спиляти усі строкаті вивіски, які псують вигляд будинків. Нові правила з їхнього розміщення ухвалив міськвиконком, а уся та реклама, яка їм суперечить, буде демонтована.

Чиновники обіцяють, що першою перемогою у цій війні стане фасад будинку №?57 на вулиці Соборній. Власники магазинів, які розташовані там на першому поверсі, пообіцяли найближчим часом свої вивіски самостійно замінити. Радник міського голови архітектор Дмитро Котляров пообіцяв допомогти їм у цьому.

Віталій Герман, заступник міського голови:

— Нові правила розміщення вивісок в обласному центрі було ухвалено ще в листопаді. Тепер нам залишилося привести до норми усе те, що уже «наліплено», а цей фасад будинку на Соборній, 57 стане демонстрацією серйозності наших намірів. Плануємо цьогоріч так само привести до ладу всі фасади будинків на вулицях Соборній (відрізок від Київської до Дубенської. — Ред.), Симона Петлюри та Словацького.

Міський голова Володимир Хомко вважає, що цю боротьбу із засиллям реклами на рівненських вулицях підтримують і мешканці міста. І заявляє, якби мали більше влади, то знесли б усе за день.

Щоправда, за минулий рік від тієї ж вуличної реклами бюджет міста отримав 2,5 млн гривень.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також