На Рівненщині оплакали ще шістьох захисників

971 0

Ми у соцмережах:

Фото - Рівне 1283

У громадах попрощались із Валерієм Панченком та Андрієм Швецем із Вараша, Олександром Федоруком та Василем Павлівим із Дубенщини й Едуардом Школьним та Юрієм Кучером з Рівненського району.

Більше про полеглих воїнів розповіли у Рівненській ОВА.
 
Валерій Панченко народився у Вараші. По завершенню навчання у ліцеї №1, здобув професію «столяр-будівельник» у ПТУ ВП РАЕС. 26-ти річний чоловік вступив до лав ЗСУ в лютому 2023 року. Служив оператором станції радіоперешкод 80-ої бригади. 4 липня 2024 року воїн загинув на Донеччині.
 
Василь Павлів народився у 1976 році в Повчанській громаді Дубенського району. Навчався у місцевій школі, яку закінчив у 1993 році. Згодом пройшов строкову службу в армії. З березня 2022 року служив у Збройних силах України. Герой загинув 5 липня 2024 року під час ведення бойових дій в Донецькій області.
 
Олександр Федорук, 1968 року народження, проживав у селі Уїздці Острожецької тергромади, що на Дубенщині. Воїн мав звання сержанта Збройних Сил України. Служив старшим механіком-водієм. Захисник загинув 4 липня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донецькому напрямку.
 
Едуард Школьний, 1989 року народження, мешкав у селі Будераж Рівненського району. Навчався у місцевій школі, а згодом у Рівненськом аграрному коледжі. Чоловік працював на будівництві у Рівному, де займався ремонтами. У лютому 2024 року його мобілізували до війська. Старший солдат загинув 1 липня 2024 року під час бойових дій на Донецькому напрямку.
 
Юрій Кучер, 1970 року народження, мешкав у селі Вересневе Рівненського району. У Збройних Силах України мав звання старшого сержанта та служив стрільцем стрілецького батальйону. Боєць загинув 4 липня 2024 року від поранень, отриманих під час виконання бойових завдань у Запорізькій області.
 
Андрій Швець народився у Вараші. Навчався у Вараському ліцеї №3. До лав Збройних Сил України чоловіка призвали у березні 2023 року. 40-річний чоловік загинув у жахливій ДТП на Рівненщині 6 липня, повертаючись із відпустки до військової частини.
 
Співчуття рідним та близьким.
 
Вічна шана та пам'ять захисникам!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також