Війна забрала життя трьох захисників з Рівненщини

10727 0

Ми у соцмережах:

Війна забрала життя трьох захисників з Рівненщини

Антон Бородавка загинув під артобстрілом, Іван Пархомчук поліг під час виконання бойового завдання на Запоріжжі, а серце пораненого Ігоря Губернюка зупинилося у госпіталі...

На Рівненщині попрощалися із загиблими військовослужбовцями Ігорем Губернюком з Рівного, Антоном Бородавкою  з Великоомелянської громади та Іваном Пархомчуком із Немовицької ТГ, - повідомили у Рівненській ОВА.
 
Ігор Губернюк народився 23 січня 1989 року у Рівному. Закінчив Рівненський ліцей №18. У цивільному житті працював у ТОВ «Укрком», займався встановленням веж мобільного зв'язку. Після початку повномасштабного вторгнення Ігор відразу пішов у військкомат. У жовтні того ж року одружився. В молодої родини народився синочок, якому недавно виповнилося 9 місяців. Захисник ніс службу на білоруському кордоні. Пізніше його підрозділ перевели під Бахмут, далі були Кринки на Херсонщині, а за тим і Куп'янськ на Харківщині. На початку серпня зв'язок із Ігорем зник на два тижні. Зателефонував мамі лише 17 серпня, коли вже опинився в госпіталі з пораненням. На жаль, 19 серпня солдат помер у лікарні.
 
Антон Бородавка народився 31 січня 1973 року. Житель села Вересневе. 21 серпня загинув внаслідок артилерійського обстрілу. Поховали військовослужбовця у рідному селі.
 
Іван Пархомчук народився у 1983 році. Проживав у селі Зносичі. Чоловік служив у одній з окремих гірсько-штурмових бригад. 
20 серпня воїн загинув під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку. В Івана залишилися батьки, брати та сестри.
 
Щирі співчуття рідним та близьким.
 Вічна пам’ять та шана воїнам!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також