Вийшли до чвертьфіналу — отримали штраф?

1196 0

Ми у соцмережах:

Вийшли до чвертьфіналу — отримали штраф?

Міні-футбольний клуб «Кардинал-Рівне» вийшов до чвертьфіналу Кубка України. В 1/8 фіналу рівняни за сумою двох матчів пройшли передостанню команду Екстраліги одеський «Епіцентр-Авангард». І якщо у домашній зустрічі «Кардинал» переміг без проблем — 5:1, то в Одесі нашу команду було складно впізнати. Біля воріт рівнян був прохідний двір, як наслідок суперрезультативна нічия — 6:6.

Одеський матч залишив негативне враження у президента «Кардинала» Володимира Валявки. Після гри у себе на сторінці у ФБ він навіть запитав у вболівальників: «Як думаєте, за таку безвольну гру в захисті можу накласти санкції на команду?».

Дискусія розгорнулася жвава, дехто з вболівальників доводив, що не варто поспішати з висновками. На це в одному з коментарів п. Валявка пояснив: «Роблю все, що можу, вже 20 років, а результату так і нема, я ліпше заявлюсь за команду, ніж дивитимусь такі ігри з такою кількістю помилок, таке ставлення це плювок мені в душу».

Зрештою президент резюмував, що та премія, яка була передбачена за вихід до чвертьфіналу, напевно, і буде штрафом за безвідповідальну гру. Головний тренер «Кардинала» Сергій Піддубний теж був не в захваті від дій своїх підопічних в Одесі: — Задоволений, що пройшли далі. Але хочу віддати належне супернику за його бійцівські якості, за бажання якнайкраще зіграти перед своїми глядачами. Цього нині не вистачає деяким нашим гравцям. Не вистачає самовіддачі, бажання зіграти для глядачів, за честь клубу. Я дав можливість пограти сьогодні усім гравцям, але не усі зіграли, як я хочу. Не задоволений діями воротаря. Це у нас проблемна лінія. І тут нам є над чим подумати. Він (Микола Дурбан. — Авт.) вже не перший матч грає на уколах, і я розумію, що таке виходити на майданчик, коли тебе щось непокоїть. Інший голкіпер (Юрій Свинарчук. — Авт.) — захворів. Можливо, до плей-офф ще когось заявимо.

Для того, щоб подумати у Сергія Піддубного буде часу більш ніж достатньо, адже у зв'язку з участю збірної України в чемпіонаті Європи, найближчий матч Екстраліги рівняни проведуть аж на початку березня. Водночас це буде заключна гра перед плей-офф. Заповнити паузу «Кардинал» планує щоденними дворазовими тренуваннями. Поки що ж гравці отримали тижневу відпустку.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також