Вийшов по хліб і заблукав. 90-річного дідуся у Рівному повернули додому патрульні

559 0

Ми у соцмережах:

Вийшов по хліб і заблукав. 90-річного дідуся у Рівному повернули додому патрульні

Інколи дуже важливо не пройти повз, коли хтось потребує вашої допомоги.

 - Учора до поліції звернулася рівнянка, яка помітила на вулиці Миколи Карнаухова старенького дідуся. Зі слів заявниці, чоловік погано бачить та не пам’ятає адресу проживання, - розповіли у патрульній поліції Рівненщини.
 
Патрульні Олексій Удод та Владислав Островський оперативно виїхали за вказаною адресою та знайшли того самого дідуся. Виявилося, що 90-річний чоловік вийшов до магазину по хліб, проте мав проблеми із зором та пам’яттю, тож доки йшов — заблукав. Його помітила небайдужа рівнянка, яка і викликала поліцію.
 
- Дідусь розповів патрульним, що переїхав до Рівного з Сєвєродонецька після наступу окупантів. У його поважному віці це вже друга війна, про яку він не може говорити без сліз. На щастя, історія закінчилася добре: у кишені куртки чоловіка був папірець з його особистими даними та адресою проживання. Вдома його чекали рідні, які вже почали хвилюватися через тривалу відсутність дідуся. Ми також дякуємо за небайдужість рівнянам і знаємо, що Україна точно переможе, а кожен українець зможе повернутися до рідних міст, вільних від окупантів, - додають правоохоронці.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також