Військова прокуратура повідомила, що прикордонник з Дубровиці взяв хабара в іноземця

2220 0

Ми у соцмережах:

Військова прокуратура повідомила, що прикордонник з Дубровиці взяв хабара в іноземця

Військовою прокуратурою Рівненського гарнізону повідомлено про підозру колишньому інспектору прикордонної служби ВПС «Дубровиця» Луцького прикордонного загону у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 368 Кримінального Кодексу України.

Під час досудового розслідування Національною поліцією України за оперативного супроводу Служби безпеки України та процесуального керівництва військової прокуратури Рівненського гарнізону встановлено, що підозрюваний за неправомірну вигоду в розмірі 6000 грн, які одержав двома траншами від іноземця, обіцяв сприяти у перетині державного кордону України: в'їзді на територію України без належних на те правових підстав та проставленні відповідних відміток в інформаційній системі ДПС України.

Прес-служба військової прокуратури Західного регіону України повідомила РВ, що прикордонник отримав першу частину хабара у сумі 2500 грн корупціонер особисто готівкою, а другу – на належний йому банківський картковий рахунок.На даний час накладено арешт на банківський рахунок підозрюваного та вирішується питання про звернення до суду щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

Довідково: санкція ч. 1 статті 368 Кримінального Кодексу  України передбачає покарання - штраф від 1000 до 1500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян , або арешт на строк від 3 до 6 місяців, або позбавлення волі на строк від 2 до 4 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також