Військові магазини: вибір спорядження для захисників і цивільних

144 0

Ми у соцмережах:

Військові магазини: вибір спорядження для захисників і цивільних

Мати речі, що захищають від ворожих уламків та негоди, в першу чергу потрібно військовим. Але враховуючи події в Україні, цивільні також повинні мати хоча б мінімальний набір спорядження, що допоможе пережити холод чи спеку. Зручний мультитул поруч з ліхтариком будуть доречні в тривожному рюкзаку цивільної особи. Але доречним буде лише спорядження, що не підведе в складних умовах. Бійці ЗСУ знають, що лише військовий магазин Defence Ukraine може запропонувати надійні речі від перевірених брендів.  

Снаряга першого ешелону для вiйськових

Існує бойовий мінімум, без якого неможливо перебувати на завданнях. Він захищає, додає зручності, мобільності та допомагає вижити навіть в складних, непередбачуваних ситуаціях: 

  1. Бронежилети та плитоноски з балістичними плитами захищають бійців від ворожої шрапнелі, дрібних уламків та куль визначених калібрів. Існує декілька рівнів захисту. Вибирати слід в залежності від бойових завдань, роду військ та ваги.
  2. Шоломи призначені захистити голову від уражень уламками та кулями. 
  3. Засоби зв'язку для координації дій, швидкого прийняття рішень. Потрібні для підтримання зв'язку з командуванням, суміжниками та евакуаційними бригадами. 

Всі речі, що пропонуються Defence Ukraine, проходять суворі перевірки в лабораторіях та відповідають стандартам ДСТУ. 

Універсальний набір для виживання

Існує так зване екіпірування другого ешелону, що передбачає речі, які допоможуть вижити в екстремальних умовах, яких зараз, на жаль, немало. Вони знадобляться цивільним особам та мають бути в тактичному рюкзаку бійця:

  • засоби для маскування;
  • каремат, тактичне сидіння;
  • накидка, що не пропускає вологу, або плащ-намет;
  • термобілизна в залежності від пори року (мусить бути запасна пара, щоб за потреби переодягнутися у суху).

Додайте сюди аптечку. Для військових то може бути мала тактична, а для цивільних така, що містить ліки, які вживаються постійно. В обох випадках потрібен надійний підсумок, що захистить препарати від вологи, перепаду температур та пошкоджень. 

Речі, які допомагають зібратись

Навіть на війні є періоди відпочинку і побутові проблеми нікуди не зникають. Навпаки, облаштувати побут стає ще важливішим. Наші речі допомагають адаптуватись до складних умов, дбати про себе та побратимів. Завжди потрібні тактичні рюкзаки та сумки різного об'єму. Малі використовують штурмові групи та розвідники, а у великих зручно тримати речі, які не потрібні на кожен день. Також такі сумки використовують для тривалих місій.   

Тільки краще від Defence Ukraine для тих, хто на передовій

В асортименті немає випадкових товарів. Лише перевірені бренди та речі, що вже успішно пройшли тестування не лише в лабораторіях, а й на полі бою. Ми турбуємось про тих, хто нас захищає, тому дотримуємось:

  1. Гарантій якості. Вся продукція має гарантію, документи на яку ви отримуєте разом із замовленням.
  2. Випробування. Перш ніж додати речі до інтернет-каталогу, ми тестуємо їх на придатність та відповідність стандартам.
  3. Виробники. Щоб пропонувати краще спорядження, маємо справу з лідерами у виробництві снаряги для військових.

Слідкуємо за новітніми розробками в області мілітарі-обладнання та речей, щоб пропонувати українцям сучасний, ефективний захист. 

Що пропонує Defence Ukraine

Все, що є у військовому магазині, протестоване та готове до бою. В наших речах бійці проводять багато часу, тому вони мусять не лише захищати, але й бути зручними, легкими, щоб захисник не відволікався під час бою, мав концентрацію та зберігав спокій. Ось що ще ми пропонуємо для військових, цивільних та тих, хто лише починає збирати свій перший комплект на війну:

  • конкурентні ціни, щоб товари були доступні для всіх;
  • знижки для військових;
  • гарантію на речі;
  • можливість повернення товару, якщо ви ним не користувались і він вам не підійшов;
  • доставку по всій Україні.

Наші співробітники мають вищий “левел” в знаннях по мілітарі-продукції. Вони дадуть пораду по будь-якому спорядженню у військовому магазині. 

Ми пишаємось тим, що нам довіряють своє життя, а ми можемо виправдати довіру на ділі.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також