Військовика, який кинув під ноги поліцейським гранату, триматимуть у СІЗО

1398 0

Ми у соцмережах:

Військовика, який кинув під ноги поліцейським гранату, триматимуть у СІЗО

47-річний Сергій Захожий підозрюється у незаконному поводженні зі зброєю, у хуліганстві та у замаху на вбивство працівника правоохоронного органу.

Перебуваючи у листопаді минулого року в під’їзді одного з будинків на вулиці Відінській у Рівному, військовик кинув гранату РГД-5 у напрямку поліцейських, які прибули на виклик. Рівненський міський суд ухвалив застосувати стосовно нього запобіжний захід - тримання під вартою строком на 60 діб.

Цьогоріч 10 січня строк досудового розслідування у цьому кримінальному провадженні було продовжено до трьох місяців. 11 січня Рівненський міський суд відмовив у задоволенні клопотання слідчого про продовження строку тримання під вартого та обирав щодо військовика запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт.

Не погодившись з цим рішенням суду, військовий прокурор його оскаржив. В апеляційній скарзі він просив ухвалу слідчого судді Рівненського міського суду скасувати та продовжити підозрюваному строк тримання під вартою до 30 днів.

Прес-служба Апеляційного суду Рівненської області повідомила «РВ», що колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ дійшла висновку про необґрунтованість висновків слідчого судді місцевого суду. Взявши до уваги ті обставини, що підозрюваний — військова посадова особа, яка має доступ до зброї, боєприпасів та вибухових речовин, продовжив строк тримання під вартою підозрюваному до 14 лютого, а ухвалу слідчого судді Рівненського міського суду щодо застосування щодо нього цілодобового домашнього арешту  касував.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також