Військовики-стажери вчились бути командирами

1043 0

Ми у соцмережах:

Військовики-стажери вчились бути командирами

У військових частинах оперативного командування "Захід", що дислокуються в Рівному, завершилось стажування курсантів Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут. Значна частина із них повертаються сюди, аби продовжити свою службу вже офіцерами

За час відрядження у війська майбутні офіцери відпрацювали алгоритми дій командирів у різних аспектах виконання службових обов’язків, ознайомились з підготовкою, проведення занять, тренуваннями з військовослужбовцями строкової та контрактної служби, вивчили особливості сезонного обслуговування військової техніки.

Стажування курсантів другого курсу відбувалось на посадах заступників командирів взводів та тривало десять днів, а третьокурсники перебували на практиці в якості командирів взводів упродовж двох тижнів.

Під час стажування командири військових частин забезпечили курсантів всім необхідним. Проживали у гуртожитку на території військової частини по 2-3 особи в кімнаті. У їхньому розпорядженні бойлери з гарячою водою, інші зручності та триразове харчування.

Курсант другого курсу Вадим Колосовський тут на практиці вдруге. Зі слів хлопця він отримав чималий досвід роботи на новітніх засобах військової техніки й озброєння. Найцікавіше для нього робота з підлеглими. Кожен день - це підйом, сніданок, ранкова фізична зарядка, заняття за напрямками підготовки, й так до команди «відбій».

Щороку у військових частинах Рівненського гарнізону проходять стажування два-три десятки курсантів військових вищих навчальних закладів. Згідно статистики, значна частина із них повертаються сюди, аби продовжити свою службу вже офіцерами, повідомляє підполковник Віктор Шубец з відділення спеціальних кореспондентів Інформагентства Міноборони у Рівному.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також