Військовий медик з Рівного постійно здає кров, щоб рятувати життя

2649 0

Ми у соцмережах:

Військовий медик з Рівного постійно здає кров, щоб рятувати життя

Сімейний лікар Василь Ляшок служить у рядах Нацгвардії в Рівному. Ось уже два роки 25-річний медик лікує нацгвардійців як в тилу, так і в зоні ООС. А ще рятує життя, добровільно здаючи кров що чотири місяці.

 - Я три роки працював у реанімації. Там по-новому усвідомлюєш цінність людського життя та його крихкість. Мабуть, це підштовхнуло мене до думки приносити користь суспільству, ставши донором. Першого разу я здав кров, ще будучи студентом. Нас тоді просили це зробити представники банку крові у Дніпрі для порятунку онкохворого, якому робили операцію, що супроводжувалася великою крововтратою. Але здавши перший раз, я зрозумів, що відтепер робитиму це постійно, - розповідає Василь Ляшок.

Військовий медик є постійним донором центру служби крові у Рівному. Тут його знають і поважають. Саме тому запросили до вітального слова на концерті в честь Дня донора, який відбувся 14 травня в органному залі. Керівниця Центру Ліна Михальчук зауважила, що представники правоохоронних структур – нацгвардійці, поліцейські та рятувальники – люди, на допомогу яких завжди можна розраховувати.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також