Військовий може стати старостою округу на Гощанщині

1247 0

Ми у соцмережах:

Військовий може стати старостою округу на Гощанщині

Кандидат на посаду старости Симонівського округу — Андрій Зінчук.

Про це інформує Гощанська селищна рада.

Андрій Зінчук народився 29 липня 1998 року в селі Федорівка Житомирської області. Зростав у родині військових разом зі старшою сестрою Катериною. 2004 року зарахований до першого класу Звягельської загальноосвітньої школи №7. Після закінчення 9 класу в 2013 році вступив до Звягельського медичного коледжу, де здобув спеціальність фельдшера. Закінчив навчання 2017 року.

У цьому ж році став студентом Міжнародного економіко-гуманітарного університету ім. С. Дем’янчука (м. Рівне) й опанував професію реабілітолога (фізична терапія, ерготерапія).

2017 року підписав контракт на проходження військової служби у лавах ЗСУ. Перебував 4 роки у складі 3 батальйону 30 окремої механізованої бригади. Певний час був т.в.о. начальника медичного пункту третього батальйону. Після закінчення контракту – добровільно мобілізований до лав ЗСУ ще на рік.

Піхота завжди перша. Бойовий досвід здобував також на перших лініях оборони України - Мар’янка, Світлодарська дуга, Золоте, поблизу Миронівське, Горлівки, Соледару та Дебальцево. Звільнявся з посади головного сержанта взводу, в якому було понад 30 військовослужбовців.

Одружений. Проживає з сім’єю в селі Франівка.

Дружина – Зінчук Діана Петрівна, 1995 року народження, українка, викладачка Звягельського медичного коледжу, останні два роки – приватний підприємець в селі Франівка.
Син – Зінчук Микола Андрійович, 2018 року народження.
Батько – Антонюк Олександр Васильович, 1973 року народження, українець, військовий ЗСУ.
Мати – Антонюк Тетяна Василівна, 1975 року народження, українка

У разі призначення на посаду старости Симонівського старостинського округу Андрій Зінчук планує зосередитися на соціальній підтримці та наданню соціальних послуг населенню, малозабезпеченим сім’ям, поліпшенню співпраці з комунальними підприємствами громаді, розвитку фізичної культури та спорту, а також підтримці місцевих приватних підприємців та заохоченню нових, залученню інвестицій донорських організацій та державних коштів держави у розвиток села.

У планах Андрія Зінчука також створенню нових дитячих та підліткових комплексів відпочинку для проведення дозвілля, підвищення рівня безпеки громадян, поліпшення умов у сховищах шкіл та дитячих садків, облаштування місць для купання в місцевих водоймах.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також