Військовий, якого підозрюють у хабарництві, буде на волі, якщо сплатить 300 тисяч гривень (ФОТО, ВІДЕО)

3412 1

Ми у соцмережах:

Військовий, якого підозрюють у хабарництві, буде на волі, якщо сплатить 300 тисяч гривень (ФОТО, ВІДЕО)

300 тисяч гривень застави або у СІЗО на два місяці - один із цих запобіжних заходів сторона обвинувачення просить обрати військовослужбовцю, впійманому на отриманні хабара 19 лютого, цього понеділка.

 Нагадаємо, йдеться про заступника начальника штабу з комплектування третього стрілецького батальйону військової частин Нацгвардії України капітана Андрія Борисюка, який нібито за кошти вирішував питання про влаштування на службу за контрактом.

Чоловік начебто вимагав та отримав 8500 гривень (300 доларів) від кандидата на військову службу за контрактом, який хотів бути старшим інструктором кінологічної служби.

 За словами заступника командира бригади військової частини по роботі з особовим складом полковника Олександра Задворного, посада, за яку нібито взяв кошти його підлеглий, є рядовою:

- Не бачу підстав вимагати за таку посаду кошти. Ми із задоволенням приймаємо всіх. Андрію Борисюку вже оголосили про підозру, але запобіжний захід не обрали через неявку одного із його адвокатів, а їх у військового двоє: Тарас Сизонюк та Андрій Колесник. Підозрюваний каже, що адвокату Андрію Колеснику не повідомили про судове засідання, тому той поїхав у відрядження в Чернівці. А оскільки саме цей адвокат був присутній при проведенні слідчих дій та врученні підозри, Андрій Борисюк наполягає на його присутності. Інший адвокат ще не встиг ознайомитися із матеріалами справи.

 

Військовий попросив перенести засідання на завтра. Суддя його клопотання задовольнив, відтак чоловік проведе ще одну ніч в ізоляторі тимчасового утримування. А вже завтра вирішать, чи відправлять його у СІЗО чи відпустять під заставу.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також