Талант! Військовий з Рівненщини створив мапу України з гільз

891 0

Ми у соцмережах:

Талант! Військовий з Рівненщини створив мапу України з гільз

Михайло із позивним «Док» - старший бойовий медик одного із батальйонів інженерно-позиційного полку Командування Сил підтримки Збройних Сил України. У вільний від виконання обов'язків час почав займатися творчістю, виготовляє з гільз унікальні речі.

 -  Родом я з селища міського типу Соснове, що на Березнівщині. В цивільному житті їздив на заробітки в Польщу та Чехію. Коли розпочалося широкомасштабне вторгнення, то одразу приїхав додому і пішов у військкомат. Так я потрапив в інженерно-позиційний полк, - розповідає 34 річний солдат. 

За плечима у воїна ротації, виконання бойових завдань. Але у вільний час відчув, що має бажання займатись творчістю. 
 
- Одного разу у соцмережах побачив, як хлопці на передовій зробили вироби із гільз. Захотів спробувати й собі. Побратими оцінили відкриття мого нового таланту й це ще більше мене надихнуло. 
Тож вирішив створити карту України. І ця справа мене захоплює. До цього ніяких подібних хобі не мав і творчістю не займався. Просто спрацював інтерес. Спробував і таки щось виходить, - розповідає «Док».
 
Нещодавно військовослужбовець одружився і робить все для того, щоб пришвидшити перемогу України та повернутися до рідних, до сім'ї. 
 
За мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність українському народові і військовій присязі, був нагороджений почесною відзнакою інженерно-позиційного полку медаллю "Надійний захист у бою", - повідомили у 
Службі зв'язків з громадськістю
Інженерно-позиційного полку.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також