Військову форму шитимуть у Рівному

1170 0

Ми у соцмережах:

Військову форму шитимуть у Рівному

Сергій Карпюк один із перших, хто скористався програмою «єРобота» та вже отримав позитивне рішення на одержання мікрогранту.

Рівненська обласна служба зайнятості повідомляє, що підприємець вже має досвід у цій сфері. А пошиття військової форми, як ніколи, актуальне у нинішній час. Планує залучити і нових працівників: технолога швейного виробництва та швачок. А в подальшому, при розширенні виробництва - збільшити кількість найманих працівників.

Грантові кошти Сергій витратив на придбання обладнання для пошиття основних елементів та обробки країв одягу, швейних машинок, інструменту для вирізання лекал одягу з тканини, фурнітури, тканини для пошиття піксельної військової форми за стандартами Збройних Сил України тощо.

Бажаючі отримати мікрогрант можуть подати заявку на Порталі Дія за посиланням https://diia.gov.ua/services/categories/biznesu/yerobota

Охочі скористатися програмою «єРобота» для відкриття чи розширення бізнесу можуть за додатковою інформацією звернутися до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області, в Telegram https://t.me/PidtrimkaDcz16Rivne або на «гарячу» лінію Рівненського ОЦЗ
+38067-363-88-27,
+38096-539-53-59. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також