Визначили, хто має найкращі та найшвидші кораблі

1184 0

Ми у соцмережах:

 Визначили, хто має найкращі та найшвидші кораблі

Дев’ять команд з Березнівського, Гощанського, Дубенського, Здолбунівського, Костопільського та Рокитнівського районів, а також з Дубна та Рівного брали участь у обласних змаганнях школярів з судномодельного спорту, які проходили у Рівненській загальноосвітній школі №27.

25 учасників змагались в одинадцяти класах з моделями 600 мм. Організатором заходу є Рівненський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді.

З найкращими результати І місце здобула команда юних техніків з Дубна, на ІІ місці опинилися вихованці Дубенського районного будинок учнівської молоді, ІІІ місце розділили команда Здолбунівського району (районна станція юних техніків) та вихованці Рівненського міського центру творчості учнівської молоді. Переможців особистої першості нагородили медалями та дипломами Рівненського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді, а команди-переможці отримали дипломи управління освіти і науки облдержадміністрації та кубки.

Нагадаємо, що судномодельний спорт – це технічний вид спорту, в якому проектують і споруджують самохідні, радіокеровані та інші моделі суден, кораблів і яхт різних класів для спортивних змагань, під час яких оцінюються реалістичність відтворення, швидкість, маневрування, а також проводять гонки моделей.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також