Визначили, хто возитиме пасажирів у Рівненській області

1260 0

Ми у соцмережах:

фото пресслужби Рівненської ОДА

Під час проведення обласного конкурсу із перевезення пасажирів у Рівненській області визначили перевізників, які возитимуть пасажирів на 23 приміських та міжміських автобусних маршрутах.

Переможців-підприємців відібрала комісія, до складу якої увійшли представники Рівнеавтотранссервісу, Укртрансбезпеки, патрульної поліції, сервісного центру МВС, фіскальної служби, громадських організацій. Комісія визначала переможців шляхом нарахування балів за умови перевезення, повідомляє пресслужба Рівненської ОДА.

Так, враховувався стан транспортного господарства – кількість автобусів, водіїв, медиків та механіків. Також комісія перевіряла документи, зокрема відповідність ліцензійним умовам та технічного стану транспорту.
Крім того, за словами начальника управління транспорту та інфраструктури Рівненської ОДА Федора Мисюри, при визначенні перевізників звертали увагу на власників автобусів і відсутність заборгованості перед своїми працівниками. Загалом на конкурс подали заявки 26 претенденти на 34 об’єкти конкурсу.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також