Визначились фіналісти боксерського турніру

1128 0

Ми у соцмережах:

Визначились фіналісти боксерського турніру

Учасників фінальних боїв 5-го турніру з боксу пам’яті тренера Павла Дмитрієва визначили у Рівному. Цьогоріч на участь у турнірі заявилося 86 боксерів та боксерок з десяти областей України, а також білоруського Бреста, віком від 15 до 18 років.

Рівне Суспільне повідомляє, що на офіційне відкриття турніру пам’яті тренера Павла Дмитрієва прийшли його вихованці. Серед них майстер спорту Юрій Ющишин. Він, як і інші, називали наставника Пал Палич.

Пал Палич був тренер від Бога, він був нашим наставником, він все своє життя віддав спорту, дітям. Він не тільки звертав увагу на фізичну, тактико-техінчу підготовку, готував дітей до змагань. Він вчив жити правильно: не ображати слабких, упав – піднмайся і йди уперед, – розповів вихованець Дмитрієва - Юрій Ющишин.

У другий день змагань першу путівку у фінал здобув Максим Садовський з Хмельницького.

Вчора мій суперник знявся, сьогодні я переміг одноголосним рішенням суддів. Треба було точно попасти і суддя почне рахувати, – каже фіналіст турніру Максим Садовський.

Цей вік, 2003-2004, це юніори і дуже хороші боксери приїхали, – каже Юрій Марчишин. – З Броварів команда училища олімпійського резерву, львівське училище олімпійського резерву. З ними нам боротися важкувато – у них три тренування у день, а у нас чотири в тиждень. Але "вундери", як то кажуть, обдаровані діти є всюди, інколи програють і вихованці училищ олімпійського резерву. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також