Визначився чемпіон Аматорської баскетбольної ліги Рівненщини

1117 0

Ми у соцмережах:

Визначився чемпіон Аматорської баскетбольної ліги Рівненщини

Команда АМР-Баскет стала переможцем п’ятнадцятого чемпіонату Аматорської баскетбольної ліги Рівненщини.

Володарі золотих медалей увесь сезон пройшли без поразок і у фінальному матчі обіграли БК «Сарни» з рахунком 67:62.

Чемпіон цьогорічної Аматорської баскетбольної ліги визначився, фактично в останній чверті фінального матчу. Протягом гри команди не відпускали один одного далеко в рахунку, і після третьої десятихвилинки БК «Сарни» ще перемагав 46:40, але заключну чверть краще провели АМР-Баскет.

Не менш напруженим видався поєдинок за третє місце. Минулорічний чемпіон Балтік Хаус вважався фаворитом, але на останніх секундах гри їх суперник Лавіс відіграв більш вдало, здобувши мінімальну перемогу 81:79 та бронзові нагороди змагань.

Загалом у п’ятнадцятому Чемпіонаті Аматорської баскетбольної ліги брали участь 7 команд, які спершу грали регулярний сезон кожен з кожним у два кола, а потім стадію плей-офф. За підсумками змагань кращим бомбардиром став Сергій Заєць з БК «Сарни», його партнеру по команді Мірабу Тодуа не було рівних на позиції центрового. Степан Чорнолоз із «Лавіса» визнаний кращим захисником, а Андрій Артимович з Балтік Хаус – кращий нападаючий. А Сергій Роман з АМР-Баскет визнаний МВП фінального матчу.

Фіналісти п’ятнадцятого чемпіонату Аматорської баскетбольної ліги АМР Баскет та БК «Сарни» отримали право представляти групу центр у фіналі чотирьох Чемпіонату області з баскетболу. Місце проведення цих ігор, а також претенденти на звання кращої аматорської баскетбольної команди Рівненщини стануть відомі найближчим часом, після відбіркових ігор в інших групах. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також