Визначився переможець чемпіонату області з футзалу серед жінок

1056 0

Ми у соцмережах:

Визначився переможець чемпіонату області з футзалу серед жінок

Жіноча команда народного клубу Верес перемогла у чемпіонаті Рівненської області з футзалу. Турнір відбувся на майданчику спорткомплексу міста Сарни. Загалом участь у турнірі взяли вісім команд.

Золоті медалі чемпіонату Рівненщини з футзалу серед жінок у складі рівненського Вереса завоювали Тетяна Тріль, Марина Навроцька, Тетяна Веремейчук, Софія Низова, Владислава Нездюр. В усіх матчах за червоно-чорних також відіграла головна тренерка команди Олена Руда.

- Особливо до цього турніру ми не готувалися. Для нас не стало особливою проблемою адаптуватися до гри на паркеті у залі. Вирішальними факторами для здобуття перемоги стали технічні вміння дівчат та досвід. Також у Сарнах за Верес зіграло двоє дівчат, яких ми зараз переглядаємо. Можливо, взимку вони поповнять склад нашої команди, - розповіла головна тренерка жіночої команди Вереса Олена РУДА.

Футболістки рівненського Вереса на турнірі у Сарнах виступали також за команди обласного спортивного ліцею міста Костопіль (Світлана Снігур, Христина Масловська, Валерія Король) та Гощаночка (Софія Пом'яновська і Тетяна Котовець).

- Це заключний турнір року для нас. Пограли у своє задоволення. Футбол і футзал - це різні види спорту. Хтось з дівчат краще проявляє себе на полі, комусь краще вдається грати в обмеженому просторі, на паркеті. Ще раз перевірили свої можливості, подивилися, хто і на що здатний, - сказав тренер жіночої команди рівненського Вереса Микола СІДОРЧУК.

Срібні медалі чемпіонату області з футзалу здобули дівчата Зносицького ліцею. Бронзу завоювала команда обласного спортивного ліцею міста Костопіль.

Найкращою гравчинею турніру стала Тетяна Тріль (Верес). Найкращим воротарем - Світлана Снігур (обласний спортивний ліцей міста Костопіль). Найкращим бомбардиром - Тетяна Веремейчук (Верес). 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також