Вкрали обладнання: у Рівному теплоенерго оголосило 50 тисяч винагороди

1617 0

Ми у соцмережах:

Вкрали обладнання: у Рівному теплоенерго оголосило 50 тисяч винагороди

50 тисяч гривень винагороди обіцяє "Рівнетеплоенерго" тим, хто допоможе знайти вкрадений газоаналізатор. Установку вкрали з котельні ще у квітні, але крадіїв досі не знайшли. Тож 6 липня підприємство вирішило залучити до пошуків громадськість і оголосило про винагороду.

Специфічне обладнання зникло з котельні на вулиці Київській, 32-Б у Рівному в ніч з 25 на 26 квітня, – уточнила речниця підприємства Світлана Сирота Суспільному. Йдеться про газоаналізатор та вимірювальну техніку.

- Воно дороге, але продати чи якимось чином використовувати – неможливо, бо воно спеціалізоване, використовується лише комунальними підприємствами. Не містить кольорових чи чорних металів. Підприємству придбати нове вийде дорожче, ніж повернути вкрадене, – сказала Світлана Сирота.

Речниця "Рівнетеплоенерго" долала, що крадіїв обладнання шукає поліція, але успіху в цьому поки немає. Тож на підприємстві вирішили шукати вкрадене у такий спосіб й оголосили винагороду.

Обіцяють винагороду, якщо газоаналізатор і вимірювальну техніку вдасться повернути в робочому стані. Анонімність також гарантують, уточнили на підприємстві. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також