Влада до бізнесу: у вихідні заробітки дійсно більші, проте блокувати «Київ-Чоп» не вихід

1360 0

Ми у соцмережах:

фото: Типове Рівне

Обласна влада відреагувала на те, що підприємці мітингували на трасі «Київ-Чоп».

Однак, за словами заступника голови Рівненської ОДА Ігоря Тимошенка, вплинути на Кабмін вони уже не можуть, бо постанова про введення карантину «вихідного дня» уже ухвалена. Документ лише ще офіційно не опублікували.

 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

В ці хвилини біля АЗС "Socar" зібралися ресторатори на акцію протесту проти карантину вихідного дня. Люди вийшли о 10-їй ранку , та перекрили рух трасою Київ - Чоп. Головні гасла "Маю право на працю", "Моя робота – це моє життя", "Ми безпечніші ніж супермаркети й маршрутки". У такий спосіб представники сфери громадського харчування виступають проти запровадження урядом "карантину вихідного дня". @mulenko.aleksandr #rivne #рівне

Публикация от Rivne 1283 (@rivne_1283)


- Розуміємо, що дуже болісно закриватися на вихідні. Адже у вихідні заклади громадського харчування отримують левову частину прибутку. Завжди ми йшли на зустріч бізнесу, але та невтішна статистика з різкого зростання кількості хворих та померлих говорить про те, що потрібно обмежувати у роботі заклади громадського харчування. Бо це один з найбільш ефективних кроків. Уряд пояснює, що дане рішення приймається, щоб зменшити соціальні контакти між людьми у суботу та неділю. Адже люди збираються у закладах громадського харчування, щоб відпочити. Кабмін так діє на основі пропозицій Міністерства охорони здоров’я, - говорить Ігор Тимошенко.

Як додав Тимошенко, вони передадуть усі зауваження рівненського бізнесу до Кабміну.

Читайте також по темі: Карантин на Рівненщині: ринки мають закрити, проте маршрутки працюватимуть

У Рівному поки не буде карантину вихідного дня


 

Протестувальники перекрили «Київ – Чоп» через карантин на вихідних


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також