Влаштують Cool Games 2020

1154 0

Ми у соцмережах:

Влаштують Cool Games 2020

Перший обласний спортивно-масовий захід «Cool Games» влаштовує Рівненське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України. Це перший етап відбору команди до другого Всеукраїнського заходу, що відбудеться в лютому 2020 року в місті Київ.

Спортивний захід відбудеться 16 листопада у навчально-виховному комплексі №26 у Рівному. Участь в заході братимуть учні з Рівного, Вараша, Острога, а також Березнівського, Володимирецького, Костопільського, Млинівського, Рівненського районів та Крупецької ОТГ.

«Cool Games» не потребує спеціальної підготовки, а покликаний запровадити інноваційні підходи до проведення уроків з фізичної культури в школах. Командна гра стане головним елементом фізичного виховання для учнів 9-17 років, адже це допомагає  школярам вчитися взаємодії в колективі та розвивати лідерські якості, повідомляє пресслужба Рівненської ОДА.

Нагадаємо, раніше в такому заході взяли участь 550 учнів з 24 областей України та міста Києва. Тоді учні Рівненського НВК «Колегіум» стали першими чемпіонами України.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також