Власник «Бочки» сумнівається, що причина закриття кафе — інфекція

3089 1

Ми у соцмережах:

Власник «Бочки» сумнівається, що причина закриття кафе — інфекція

Уже тиждень рівненське кафе «Бочка», що на вулиці Симона Петлюри, не приймає відвідувачів. Однак це ніяк не пов’язано з пропозицією міського голови Рівного Володимира Хомка про його знесення, щоб об’єднати вулиці Симона Петлюри та Сагайдачного. Заклад закрила Державна служба з питань захисту споживачів, адже п’ятеро людей поскаржилися на те, що там отруїлися.

Василь Гайдур, власник кафе:

— Я постійно тут обідаю разом з дітьми та дружиною. Тож мало вірю, що у моєму закладі щось не так. Особливо після заяв міської ради, що кафе потрібно знести чи перенести. Однак після закриття санстанцією ми весь тиждень усе вимиваємо. Раніше теж прибирали, але зараз робимо це набагато прискіпливіше.

Я ходив до лікарні, щоб побачити людей, які переконують, що отруїлися саме у нас. Мені сказали, що до них звернулася сім’я з дитиною, але їх не госпіталізовували, а наступного дня взагалі виписали. І це досить дивно, бо коли людина хворіє на гостру кишкову інфекцію, то це біда. Підвищується температура, хворий не може відійти від туалету. Однак в інфекційному відділенні є двоє чоловіків, які стверджують, що у нас їли та пили пиво. Я запитував, де вони сиділи, бо у кафе встановлено камери. Хлопці сказали, що надворі, але це неправда. Я перевіряв наші камери, але їх не побачив. Потім вони заявили мені, що були на терасі з іншого боку, але це неправда, бо у нас немає там тераси. Але я не вступав у дискусію та оплатив їхнє лікування.

Нам уже повідомили аналізи дослідження персоналу кафе. Ні в кого з працівників збудника кишкової інфекції не виявили. Якщо аналізи проб їжі будуть у нормі, то плануємо відкритися наступного тижня.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також