Власник коня, який замерзає без хліва, не хоче його продавати (ВІДЕО)

4004 0

Ми у соцмережах:

Власник коня, який замерзає без хліва, не хоче його продавати (ВІДЕО)

На Костопільщині тривають баталії між подружжям Шевцових, як розлучаються. Тим часом просто неба на вулиці замерзає кобила Муха, для якої більше немає місця в хліві. Зоозахисники збираються звертатися до поліції.

 Про це йдеться в сюжеті ТСН.

І в дощ, і в сніг, і в мороз кобила Муха з рівненського села Корчів'я змушена навіть ночувати просто неба. А все, каже її господар, через бездушну дружину, яка не впускає коня в хлів, бо там її свині. Але сусіди та дорослі діти подружжя стали на бік матері. Водночас в історію втрутилися зоозахисники та поліція.

На подвір'ї вкрита ковдрою, щоб хоч трохи було тепліше, цілодобово стоїть кобила Муха. Історія про коня, що замерзає підняла на вуха місцевих користувачів соцмереж. ЇЇ власник каже, що не може домовитися з дружиною. Мовляв, зараз розлучається з жінкою і вона аби насолити йому, спеціально заселила хлів поросятами. Те що для Мухи місця нема.

Але все виявляється трохи не так, як пишуть в соцмережах, каже донька подружжя. Родина певна, чоловік почав публічні розбірки, аби помститися за штрафи через сімейне насильство, яке тривало роками.

Діти кажуть, Муху їхній батько, хоч зараз це і заперечує, привів напередодні від родичів. там вона жила як похолодало. І поставити її дійсно ніде. Адже в  хліві - свині, а поруч - зерно. Якщо перенести його в гараж - впріє, бо там вогко після гасіння пожежі.  Але односельці хоч і намагаються тримати нейтралітет, в більшості  підтримують жінку.

Після приїзду ТСН мати та донька йдуть на компроміс. Аби звільнити місце для Мухи - готові пожертвувати кабаном. Але ближче до Різдва. А тим часом чоловік відмовляється від пропозиції рівненських зоозахисників. Захистити коня хотіла і поліція, яка проводила бесіди й з чоловіком, і з жінкою.

Та поки суд ділитиме майно родини, копам таки доведеться розслідувати історію з Мухою. Бо тепер до них збираються зоозахисники із заявою про жорстоке поводження з твариною. Але звинувачують у цьому не жінку, як на початку, а вже чоловіка. Адже гадають, що тварину він рятує лише на словах. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також