Власник магазину на Поліссі благав поліцейських за двісті доларів повернути вилучений алкоголь

4612 0

Ми у соцмережах:

Власник магазину на Поліссі благав поліцейських за двісті доларів повернути вилучений алкоголь

Сьогодні близько 11-ї години у місцевому магазині села Біле колишнього Володимирецького району поліцейські виявили факт реалізації безакцизного товару: 44-річна жінка продавала горілку.

Під час огляду приміщення поліцейські виявили та вилучили понад 130 літрів алкогольної продукції без марок акцизного збору.

Вони оформили адміністративні протоколи за фактами порушення правил торгівлі алкогольними напоями та зберігання алкогольних напоїв без марок акцизного податку.

Дорогою правоохоронців наздогнав 25-річний власник магазину. Підприємець попросив їх зупинитися та вирішити питання. Попри попередження про кримінальну відповідальність він поклав у автівку поліцейського 200 доларів США та попросив знищити складені на продавчиню протоколи та повернути вилучений алкоголь.

На місце події приїхала слідчо-оперативна група, яка задокументувала злочин. За фактом надання неправомірної вигоди службовій особі слідчі внесли відомості до ЄРДР . Гроші вилучені, а всі протиправні дії зафіксовані на бодікамери поліцейських.
Тепер 25-річному підприємцю може загрожувати до 4 років ув’язнення та позбавлення ліцензії на реалізацію алкогольних напоїв, повідомляє поліція Рівненщини.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також