Власник мастифів Бойко «штурмує» рівненські суди

3077 1

Ми у соцмережах:

Власник мастифів Бойко «штурмує» рівненські суди

Бізнесмен Юрій Бойко та близькі до нього структури засипають рівненські суди скаргами, щоб залишити собак на території колишнього радіозаводу.

У 2016 році Рівненська міська рада виграла справу, а суд зобов’язав Юрія Бойка прибрати своїх собак із території підприємства. Адже земля, на якій знаходиться розплідник, належить Рівному. Однак міська рада не дозволяла розміщувати там собачі клітки.

Тоді Юрій Бойко подавав апеляцію, яку програв. Негативним було і рішення Верховного суду в 2018 році. Програвши усі суди, скаргу вже подало підприємство «Інтерекопласт», яке пов’язують з Бойком. Проте і їхня скарга була відхилена судом.

Пізніше Лариса Корецька подала апеляційну скаргу на заочне рішення Рівненського міського суду від 20 жовтня 2019 року. Вона стверджувала, що собаки її, але скаргу їй повернули.

Як зауважила суддя-спікер Рівненського апеляційного суду Надія Ковальчук, апеляційна скарга була повернута, бо суддя поважав, що і жінка, і компанія «Інтерекопласт» неодноразово зловживали процесуальними правами. Вони намагалися зробити так, щоб рішення суду про звільнення території від собак не набрало законної сили.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також