Внаслідок ворожого обстрілу на війні загинув відомий фотограф з Рівного

2249 0

Ми у соцмережах:

Внаслідок ворожого обстрілу на війні загинув відомий фотограф з Рівного

16 липня він отримав осколкове поранення несумісне з життям - під час мінометного обстрілу у районі Діброви Кремінського району Луганської області...

Про загибель Героя Костянтина Гнітецького повідомила у фейсбуці його дружина Оксана Фусик:

 - Згасло моє Сонце... прости, ріднесенький, що не закрила, не вберегла, не вимолила... тільки сподіваюсь, що це було миттєво... Ти загинув Героєм. Я не знаю, як жити далі, я просто не вмію жити без Тебе! Вдова... Будьте прокляті, вбивці! Нема вам прощення і не буде ніколи...

Друзі, колеги і знайомі загиблого рівнянина згадують про нього лише добрими словами.

 - Костянтин був високопрофесійним відеоператором, відеомонтажером, фотографом численних мистецьких подій. Він був дуже доброю та щирою людиною.

- Дякуючи послузі Костянтина наші парафіяни у період строгого карантину могли бачити трансляції Літургій з нашого костелу. (Римсько-католицька парафія ссв. Петра і Павла та Божого Милосердя, м. Рівне). Коли жодній людині окрім священника не дозволено було гуртуватись окрім вівтаря, він був нашими очима на Богослужіннях… , – написала прес-секретарка Рівненського драмтеатру Ірена Богинська.

- Ми інколи перетинались в коридорах на телебаченні та на різних заходах. Не можу сказати, що ми були близько знайомі, ми лише віталися. Я просто знала, що якщо треба буде, то на цього чоловіка можна покластися. Один раз він знімав нашу подію. Ретельно все обговорив, все ретельно виконав, врахувавши всі дрібниці, а потім коли робота була виконана категорично сказав "грошей з вас не візьму".Я не знаю, для чого Богові треба стільки прекрасних людей біля себе, - керівниця благодійного фонду "Скарбниця надії" Мар'яна Рева.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також