Вночі на Рівненщині мотоцикл з двома людьми в’їхав в автобус

2309 0

Ми у соцмережах:

Вночі на Рівненщині мотоцикл з двома людьми в’їхав в автобус

Сьогодні, 13 квітня, близько першої ночі у Бичалі Костопільського району 27-річний водій мотоцикла «Viper» в’їхав в автобус «ЛАЗ», який рухався у попутному напрямку.

Унаслідок ДТП водій мотоцикла, житель Бичалю, отримав закриту черепно-мозкову травму та перелом основи черепу. Чоловіка госпіталізували у реанімаційне відділення Костопільської центральної районної лікарні.

Також у ДТП травмувався пасажир мотоцикла, 27-річний односельчанин кермувальника. У нього медики діагностували перелом колінного суглобу. Його госпіталізували у травматологічне відділення, повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Рівненській області.

Також вчора, 12 квітня, близько 22 години 39-річний житель Мочулища Дубровицького району, керуючи автомобілем «Volkswagen Passat», на вулиці Залізничній у Дубровиці скоїв наїзд на 50-річного жителя села Колків, який їхав велосипедом у попутному напрямку.

Внаслідок ДТП велосипедист отримав політравму, закритий перелом плечової кістки, забої головного мозку, грудної клітки і тупу травму живота. Чоловіка госпіталізували у травматологічне відділення дубровицької лікарні.

За усіма фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху) та встановлюють усі обставини автопригод.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також