Вночі спиртне не продаватимуть, але не всі

1756 0

Ми у соцмережах:

Вночі спиртне не продаватимуть, але не всі

У Володимирці набрало чинності рішення селищної ради про заборону продажу алкоголю з 22-ї години вечора до 10-ї години ранку.

Заборона діє навіть у святкові та у вихідні дні, але не поширюється на продаж алкогольних напоїв у закладах ресторанного господарства.

Упродовж 2017-2018 років на території селища у стані алкогольного сп'яніння було вчинено 25 злочинів (з них 16 - у нічний час) та 237 адміністративних правопорушень. Обмеження торгівлі алкоголем вночі покликане зробити селище більш безпечним та спонукати володимирчан до здорового способу життя та безалкогольного дозвілля.

За здійснення торгівлі алкоголем у заборонений час доби передбачено штраф до 6800 грн.

Зважаючи на встановлену заборону, суб'єктам господарювання селища, на чиї заклади вона поширюється, радять розмістити у таких закладах оголошення про існуючі обмеження та попередити працівників про передбачену за порушення заборони відповідальність.  Володимирецька селищна рада закликає земляків на своїй сторінці у Фейсбуці відповідально ставитись до власного здоров'я та безпеки, не сприяти порушенню торгівельними закладами встановленої на продаж алкоголю заборони та про всі таки випадки повідомляти  нацоліцію.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також