Вночі у Рівному підпалили автомобіль колишнього соратника Музичка

4054 0

Ми у соцмережах:

Вночі у Рівному підпалили автомобіль колишнього соратника Музичка

У дворі багатоквартирного будинку на вулиці Євгена Коновальця, 26 у Рівному цієї ночі горіло два автомобілі, один з яких належить Роману Ковалю, керівнику «Дії» Яроша на Рівненщині та побратиму покійного лідера «Правого сектора» у Західній Україні Олександра Музичка.

Автомобілі почали горіти близько першої ночі. Згоріла права сторона «Land Rover Freelander» 54-річного п.Коваля та ліва сторона «Volkswagen Polo», який зареєстрований на лізингову компанію та яким користувалася одна з її працівниць.

За попередньою інформацією, як повідомляє відділ комунікації ГУ НП у Рівненській області, причиною загоряння транспортних засобів є підпал, однак остаточну причину встановить експертиза.

За  фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне пошкодження майна). Правоохоронці встановлюють особу зловмисника. Санкція статті передбачає позбавлення волі строком до 10 років.

Роман Коваль

Роман Коваль, який активно відстоює права добровольців та щоразу приходить з промовами до обласних депутатів, на своїй сторінці у Facebook написав:

- Це помста за громадську, політичну і військову діяльність . Думаєте, що залякали? Помиляєтеся! Боротьба продовжується! Цей автомобіль побував зі мною в найгарячіших точках фронту від станиці Луганської до Широкіно. Сотні разів на війні під обстрілами і в часи спокою. А згинув тут в мирному Рівному! Ось якось так.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також