Водій, який п`яним «влетів» у стовп на луцькому кільці, провини не визнає

938 0

Ми у соцмережах:

Водій, який п`яним «влетів» у стовп на луцькому кільці, провини не визнає

Рівненська окружна прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно 31-річного рівнянина, якому інкримінують порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

Слідством встановлено, що вночі 14 листопада 2021 року обвинувачений, перебуваючи за кермом легкового автомобіля у стані сильного алкогольного сп’яніння, рухаючись зі швидкістю понад 160 км/год, не впорався з керуванням та врізався в електроопору на луцькому кільці у Рівному. Авто від удару розірвало на 2 частини.

В салоні, окрім водія, перебував ще пасажир, теж у стані алкогольного сп’яніння. Обох учасників ДТП з місця події забрали до медзакладу. За даними експертизи в крові водія було більше 3 проміле алкоголю.

Водій своєї вини не визнає. За його словами, ДТП трапилась через несправність автомобіля, повідомляє Рівненська обласна прокуратура.

Обвинувальний акт направлено до Рівненського міського суду. Досудове розслідування проводили слідчі Рівненського райвідділу поліції.

Санкція статті передбачає реальне покарання, без можливості звільнення від кримінальної відповідальності, покарання та його відбування. Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк до 3 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 3 до 5 років. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також