Водія, який на Рівненщині смертельно «загубив» пасажира, спровадили у СІЗО та призначили заставу

1175 0

Ми у соцмережах:

Водія, який на Рівненщині смертельно «загубив» пасажира, спровадили у СІЗО та призначили заставу

Сьогодні Рівненський міський суд узяв під варту 40-річного жителя села Дубівка Володимирецького району строком на 60 діб із правом внесення застави у розмірі 86 тисяч 445 гривень.

Напередодні слідчий повідомив водію про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого).

Нагадаємо, десятого листопада, о 23:50 медики «швидкої» доставили у лікарню травмованого чоловіка, якого виявили на узбіччі у селі Каноничі.

Поліцейські встановили, що 40-річний житель села Дубівка, водій автомобіля «Volkswagen Caddy» на вулиці Незалежності не впорався із керуванням, виїхав за межі проїзної частини, де зніс близько 30 метрів дерев’яного паркану.

У цей момент зірвалися бокові двері авто, де на задньому сидінні перебував пасажир, 35-річний односелець. Чоловік випав із транспортного засобу, а водій, нічого не підозрюючи, поїхав додому.

Попри вжиті реанімаційні заходи, медикам не вдалося врятувати життя потерпілому, від отриманих травм він помер у лікарні.

Винуватця ДТП правоохоронці розшукали вдома. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, що підтвердили результати освідування: 2,34 проміле. Слідчі затримали його, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також: Автомобіль зніс тридцять метрів паркану: пасажир випав та загинув, а п`яний водій поїхав далі


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також