Водії можуть придбати автоцивілку, сплативши за неї частинами

1223 0

Ми у соцмережах:

Водії можуть придбати автоцивілку, сплативши за неї частинами

ПриватБанк спростив умови придбання поліса обов’язкового автомобільного страхування. Оформити цифровий поліс можна онлайн - за допомогою Приват 24.

Щоб оформити цифровий поліс, потрібно в Приват24 зайти в меню “Страхування”, ввести дані автомобіля (або поставити галочку на вже збережений номер авто) і оплатити поліс картою. По допомогу з оформлення полісу можна звернутися й до будь-якого відділення ПриватБанку на Рівненщині.

Сплатити за страховку можна як одним платежем, так і кількома - за допомогою сервісу “Оплати частинами”. Клієнт має можливість вибрати найкращий тариф та умови, що пропонують 5 страхових компаній - СК «ВУСО», СК «UNIQA», СГ «ТАС», СК «Країна», СК «AXA страхування» надають можливість сплачувати за поліс через ПриватБанк.

Еерівник прес-служби у ПАТ КБ ПриватБанк Андірй Хмельник повідомив у Фейсбуці, що з початку цього року цифрові поліси обов’язкового автомобільного страхування на Рівненщині оформили у приватбанку майже 3000 рівнян. Цифровий поліс - це зручно. Процес оформлення не змінився, проте друкувати поліс на бланку суворої звітності або замовляти і чекати доставку більше не потрібно. Власникам цифрового поліса не потрібно нічого пред'являти поліції, для перевірки поліса досить реєстраційного номера автомобіля. 

Якщо власник полісу потрапив в ДТП, пошкодив чужий автомобіль, завдав шкоди здоров'ю водія або його пасажирам, то страхова компанія гарантовано виплатить компенсацію: до 100 000 грн - якщо постраждало майно; до 200 000 грн - якщо постраждали люди. Згідно із законом, у разі аварії, страхова компанія компенсує потерпілому збитки впродовж 30 днів. Однак статистика виплат свідчить про те, що період відшкодування набагато коротший.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також