Водії нарікають у Здолбунові на дорогу, з якої стирчить арматура (ВІДЕО)

4981 0

Ми у соцмережах:

Водії нарікають у Здолбунові на дорогу, з якої стирчить арматура (ВІДЕО)

На вулиці Северина Наливайка півкілометрова ділянка дороги вкрита вибоїнами, з яких подекуди стирчить арматура.

На небезпеку скаржаться водії. У міськраді пояснили Суспільному: тут потрібен капремонт, але через воєнний стан цього зробити не можуть. Але проблему все ж збираються частково вирішити.

Вулиця Наливайка знаходиться поблизу автостанції, тому на цій дорозі жвавий потік пасажирського транспорту. Опитані Суспільним водії скаржаться, що через такий стан дорожнього полотна автівки часто потребують ремонту. Також водіям щодня доводиться маневрувати між ямами, аби не пошкодити машину.

Дорога перебуває на балансі Здолбунівської громади. Міський голова Владислав Сухляк розповів, що не лише ця вулиця потребує ремонту. Однак наразі діє постанова Кабміну, яка обмежує фінансування капітальних видатків.

-  Воєнний стан вніс свої корективи в розвиток громади. Попередньо було оголошено тендер, було запропоновано найнижчу цифру для виконання тих робіт. Але один з учасників подав скаргу і на сьогодні торги не відбулися, вони є заблокованими. Комунальне підприємство закупило сухий асфальт. В найкоротші терміни, включаючи цю вулицю Наливайка, де йде високий потік транспорту, заасфальтуємо таким методом, — пояснює міський голова Здолбунова Владислав Сухляк.

На автомобільних дорогах Рівненщини проводитимуть тільки аварійний ямковий ремонт. Про це розповів речник Служби автомобільних доріг області Дмитро Леонтіюк. За його словами, насамперед увагу приділятимуть найбільш проблемним ділянкам з високою інтенсивністю руху. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також