Водії та пасажири з травмами, але живі: на Рівненщині зіткнулися автомобілі

2671 0

Ми у соцмережах:

фото - поліція Рівненської області

Автопригода сталася вчора, 25 листопада, близько 14:40 на автодорозі неподалік села Довговоля у Вараському районі. Внаслідок ДТП травмувалося четверо людей - слідчі уже розпочали досудове розслідування.

Як повідомляє полація області, 21-річний житель села Собіщиці, водій автомобіля «Mercedes-Benz», не врахував дорожню обстановку. Він не впорався із керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із автомобілем «Volkswagen Caddy» під керуванням 38-річного жителя селища Рафалівка.
 
- Внаслідок ДТП водія автомобіля «Mercedes-Benz» із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та забоєм хребта госпіталізували. У його 48-річної матері та двох неповнолітніх сестер - 17-ти та 15-річної - діагностували забої та після наданої допомоги відпустили додому. Крім того, травмувався і пасажир «Volkswagen», 30-річний житель села Сошники. У нього діагностували ЗЧМТ, садна та забої. Автомобілі вилучені на спецмайданчик. Обидва водії за зовнішніми ознаками були тверезі, втім у рамках кримінального провадження у них відібрано зразки крові, - додають у поліції.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також