Водії з Закарпаття та Львівщини давали рівненським патрульним хабарі

948 0

Ми у соцмережах:

Водії з Закарпаття та Львівщини давали рівненським патрульним хабарі

Обидва порушили правила дорожнього руху і просили поліцейських їх відпустити без протоколів.

На автомобільній дорозі Київ-Чоп  біля Горбакова за непритягнення до відповідальності за перевищення швидкісного режиму водій автомобіля "ДАФ" запропонував екіпажу, який його зупинив, неправомірну вигоду. Мешканець Закарпаття робив неодноразові спроби домовитись з патрульними за допомогою грошей. Він наполягав навіть після попередження про кримінальну відповідальність, відтак на місце викликали слідчих. А на 58-річного водія винесли постанову за перевищення встановлених обмежень швидкості руху.

А біля села Біла Криниця, за проїзд на забороняючий червоний патрульні зупинили водія "Вольво". Під час розгляду справи мешканець Львівської області робив неодноразові спроби домовитись з працівниками поліції, аби уникнути відповідальності. Гроші він намагався вкласти в руку патрульного. 40-річний водій не відмовився від намірів і після того, як його попередили про кримінальну відповідальність. На нього винесли постанову за проїзд на заборонний сигнал світлофора та передали слідчим.

Патрульна поліція Рівненщини нагадує водіям про відповідальність за дачу хабарів та просить не створюйте проблем собі та іншим.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також