Водіїв просять бути обережними: лагодять дорогу між Рівненщиною та Волинню

1377 0

Ми у соцмережах:

Водіїв просять бути обережними: лагодять дорогу між Рівненщиною та Волинню

Дорожники лагодять М-19 у селі Підгайці, яка є однією з найважливіших транспортних артерій Волинської області. Дорога бере свій початок від українсько-білоруського кордону, і, пронизучи всю Волинь, через міста Ковель та Луцьк веде на Рівненщину у напрямку Дубна, далі пролягає територією Тернопільської і Чернівецької областей аж до кордону з Румунією.

Із новими силами та ще більшим завзяттям у році новому беруться до роботи волинські дорожники. У перший робочий день нового 2023 року,дорожники працювали на автошляху державного значення М-19 Доманове (на м.Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м.Бухарест) у межах населеного пункту Підгайці Луцького району. На найбільш зруйнованих ділянках автошляху ліквідовують аварійні вибоїни дорожнього покриття, повідомляє Служба автомобільних доріг у Волинській області. Виконавець – підрядне підприємство ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс».

Роботи проводяться без перекриття руху, отож всіх учасників дорожнього руху закликають бути максимально уважними та обережними.

У межах Волині цей автошлях посідає друге за протяжністю місце серед автодоріг державного значення, якими опікуємось – 168,4 км. У попередні роки "зшили" волинський край понад сотнею кілометрів якісної дороги М-19, і планували у 2022 завершити її відновлення на всій протяжності.

П’ятикілометровий відтинок по с.Підгайці, що єдиним на ділянці між Луцьком та Рівненщиною лишився в незадовільному стані, мали намір відремонтувати капітально. Проєкт, що розроблявся на цей об’єкт капремонту, передбачав не лише влаштування нового багатошарового дорожнього одягу, упорядкованого узбіччя та виконання комплексу робіт з організації і безпеки руху, а й прокладання тротуарів, місцевого проїзду, встановлення нових автопавільйонів та монтаж лінії зовнішнього освітлення. Однак, через збройну агресію Росії цю ділянку лагодять лише у рамках експлуатаційного утримання.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також