Водіїв шкільних автобусів та кочегарів вже можна бронювати

809 0

Ми у соцмережах:

Водіїв шкільних автобусів та кочегарів вже можна бронювати

Бронювання працівників, збільшення шкільних офіцерів та готовність до навчального року.

У Рівненській ОДА обговорили безпекову складову в закладах освіти. Про це йшлося під час освітянської наради, під керівництвом першого заступника голови Рівненської ОДА Сергія Подоліна, де також були присутні поліцейські та рятувальники.

- Бронювати водіїв шкільних автобусів можна як кермувальників спеціальних, вантажних автомобілів. Окрім того, кочегарів необхідно бронювати вже, а не чекати опалювального сезону, - сказав Сергій Подолін.

Також він додав, що на Рівненщині продовжується впровадження ініціативи «Служба освітньої безпеки». 1 вересня нові поліцейські виконуватимуть свої повноваження у 55 школах. Він нагадав, що нині навчальною безпекою охоплено 35 закладів. Укомплектування триває.

Окрім того, учасники наради також обговорили безпекову складову, яка стосується навчальних  сховищ.

- Всього в закладах освіти є 932 укриття. Комісія проводить огляди, вивчає функціональність та їх готовність до використання в надзвичайних ситуаціях, а також технічний стан споруд, проведені роботи з обслуговування та модернізації. У підсумку, засновник має отримати акт готовності, підписаний усіма членами комісії. На Рівненщині вже є громада, яка завершили такий огляд – Мізоцька тергромада, - повідомив Сергій Подолін.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також