Водій «Audi A6» у Клесові дав поліцейським хабар доларами, але не за бурштин

545 0

Ми у соцмережах:

Водій «Audi A6» у Клесові дав поліцейським хабар доларами, але не за бурштин

На Сарненщині таким чином водій у стані наркотичного сп’яніння намагався відкупитися від відповідальності.

28 червня, о 02:13 ночі,  на вулиці Свободи у селищі Клесів, "бурштиновій столиці" Рівненщини,  інспектори сектору реагування патрульної поліції Сарненського райвідділу поліції під час патрулювання побачили автомобіль «Audi A6», який їхав із порушенням ПДР. Водій легковика при зміні напрямку руху не увімкнув покажчик повороту та був не пристебнутий ременем безпеки.

Під час спілкування із 32-річним водієм, місцевим жителем, поліцейські виявили у нього ознаки наркотичного сп’яніння, що і підтвердив огляд у медичному закладі.

Під час складання адмінматеріалів водій, намагаючись уникнути відповідальності, запропонував поліцейським неправомірну вигоду. Незважаючи на попередження про кримінальну відповідальність, поклав у службове авто  200 доларів США.

На місце події одразу ж викликали слідчо-оперативну групу, яка вилучила гроші та задокументувала кримінальне правопорушення.

На водія поліцейські склали адмінматеріали, а  за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі слідчі розпочали досудове розслідування.

За скоєне, окрім штрафу, йому може загрожувати обмеження або позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також