Водій автомобіля «Ford Mustang» не захотів пройти перевірку на стан сп`яніння

1220 0

Ми у соцмережах:

Водій автомобіля «Ford Mustang»  не захотів пройти перевірку на стан сп`яніння

О 06:30 сьогодні, сьомого серпня, до поліції надійшло повідомлення від медиків, що вони надавали допомогу пасажирці автомобіля «Ford Mustang», яка потрапила у ДТП на вулиці Драгоманова у Рівному. Цього ж ранку орієнтування на вказану автівку, водій якої рухався з порушенням правил дорожнього руху, надійшло патрульним поліцейським.

Слідчо-оперативна група встановила, що водій легковика не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини, де допустив наїзд на електроопору. Внаслідок автопригоди травмувалась пасажирка — 25-річна рівнянка. Її доставили до медзакладу, де у неї діагностували закриту тупу травму живота, алкогольну інтоксикацію. Після надання необхідної допомоги її відпустили.

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомляє: за кермом транспортного засобу перебував 32-річний рівнянин. Від проходження огляду на стан сп’яніння у медичному закладі він відмовився. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Рівненського районного управління поліції розпочали досудове розслідування.

Читайте також: У Рівному кабріолет влетів у стовп (ВІДЕО)  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також