Водій «ДЕУ Ланоса» побив лейтенанта

1871 0

Ми у соцмережах:

Водій «ДЕУ Ланоса» побив лейтенанта

Сьогодні близько 03:40 ночі екіпаж патрульної поліції на вулиці Соборній у Рівному зупинив автомобіль «ДЕУ Ланос», у якого не працювали задні габаритні ліхтарі.

За кермом перебував 31-річний уродженець Вінниці, який мешкає у Рівному. Під час оформлення адміністративних матеріалів водій поводив себе агресивно, лайвся та шарпав за форму працівника поліції. Під час його затримання 31-річний чоловік наніс тілесні ушкодження 31-річному лейтенанту поліції та механічні пошкодження - службовому автомобілю «Toйота Пріус». Та все ж патрульним вдалося втихомирити порушника, на нього одягнули кайданки та доставили до Рівненського відділу поліції.

- Чоловіка затримали  та помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив заступник начальника Рівненського відділу поліції – начальник слідчого відділу Павло Пастушок. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру в умисному нанесенні тілесних ушкоджень працівникові правоохоронного органу  за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у виді обмеження волі строком на п’ять років або позбавлення волі на той самий строк.

За зовнішніми ознаками водій «ДЕУ Ланоса» перебував у стані наркотичного сп’яніння, для визначення у нього відібрали біологічні зразки, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також